MINI & BMW specialist

MINI & BMW specialist

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Dé MINI en BMW specialist van Erica & omstreken

AutoFirst van Boven is van origine MINI en BMW specialist en heeft uitstekende kennis en ervaring als het gaat om de Duitse topmerken. In onze showroom en goed afgestemde werkplaats bent u van harte welkom met uw MINI of BMW. Wij staan voor u klaar met occasions, proefritten, servicebeurten en al uw vragen over MINI of BMW.

Servicebeurten

Heeft u problemen met uw MINI of BMW of bent u op zoek naar een goede garage om uw MINI of BMW te onderhouden? Dan bent u bij AutoFirst van Boven in Erica aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, APK en reparaties met alle type MINI’s en BMW’s. Wij kunnen vrijwel alle problemen met uw klassieke of nieuwe MINI/ BMW diagnosticeren en oplossen. Zowel de veel voorkomende problemen zoals bijvoorbeeld een defecte stuurbekrachtiging, als de wat moeilijkere problemen zoals motor- of versnellingsbakproblemen. Wij beschikken over speciale diagnose apparatuur en tools.

Naast onderhoud, reparatie en keuringen kunnen we software laden, het digitaal service register voor fabrieksonderhoud up-to-date houden en de door u gewenste accessoires monteren.

Occasions 

Bent u op zoek naar een MINI of BMW? In onze showroom vindt u veel MINI’s en BMW’s. De voorraad wisselt en we hebben altijd diverse uitvoeringen op voorraad. Bekijk hier de actuele voorraad. Uiteraard bent u van harte welkom om een proefrit te maken.

AutoFirst van Boven – Uw auto op de eerste plaats

  • BOVAG erkend
  • Uw MINI én BMW specialist
  • RDW-keuringsstation
  • Goed uitgeruste werkplaats speciaal voor uw MINI of BMW
  • Vakkundig personeel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Dé MINI en BMW specialist van Erica & omstreken