Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Autobedrijf van Boven Erica is een universele garage die al ruim 75 jaar gevestigd is in Erica. Bij ons kunt u terecht kunt voor onderhoud en verkoop van alle automerken. Wij leveren zowel nieuwe auto's als occasions.

Ons autobedrijf is aangesloten bij AutoFirst. We zijn lid van de BOVAG en de Nationale Autopas. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van Mitsubishi en Mini auto's. Na een dealerschap van ongeveer 25 jaar hebben wij genoeg kennis, ervaring en apparatuur van dit merk in huis om ons de Mitsubishi specialist te kunnen noemen.

Occasions

Onze occasion site is tot vandaag de dag up-to-date. Staat uw auto niet in onze occasionlijst? Kom gerust langs! Door onze jarenlange contacten in de autohandel vinden wij alsnog uw droomauto. Door uw droomauto via ons aan te schaffen bent u meteen verzekerd van 12 maanden BOVAG garantie.

Onderhoud en reparatie

Onze werkplaats beschikt over een enthousiast en deskundig team dat de beschikking heeft over alle benodigde apparatuur. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, inbouw van apparatuur en accessoires. Denk hierbij aan accessoires zoals: radio, navigatie- en communicatiesystemen, trekhaak, xenon verlichting, lichtmetalen velgen en spoilers, etc.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst van Boven Erica.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.