Werkplaats

Ruime en moderne werkplaats

Onze werkplaats is ruim en modern van opzet. De goed opgeleide monteurs zijn stuk voor stuk professionals met hart voor hun werk. Ze beschikken over alle faciliteiten om hun vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen. Uw auto is bij ons in goede handen!

Werkplaats van Boven Erica

Omdat het wagenpark van onze klanten zeer divers is, wordt er binnen ons bedrijf geïnvesteerd in goede kennis en gereedschappen. Dit is een proces wat altijd verder gaat. Onze technici zijn daarom met regelmaat te vinden in opleidingscentra. Ook op het gebied van gereedschap is er altijd weer wat nieuws te vinden. Tevens bieden wij de monteurs van de toekomst de mogelijkheid om bij ons het vak te leren. Wij zijn al jaren een leerbedrijf en bieden monteurs in wording de kans om hun kennis in de praktijk te brengen. Dit gebeurt natuurlijk onder begeleiding van leermeesters.

In onze werkplaats bieden wij u een FULL-Service zodat u voor alle voorkomende werkzaamheden slechts één adres nodig heeft. Dit in tegenstelling tot de fast-fitters die alleen simpele klussen kunnen doen. AutoFirst van Boven Erica biedt de kwaliteit van een dealer tegen de prijzen van fast-fitters!

Ons vakmanschap in combinatie met het gebruik van onderdelen van origineel kwaliteitsniveau, biedt u de zekerheid van een goede, betrouwbare reparatie. Omdat wij lid zijn van de BOVAG, kunnen wij u een mobiliteitsgarantie aanbieden. Dit houdt in dat u 1 jaar lang verzekerd bent van hulp bij pech onderweg.

Werkplaats van Boven Erica

BOVAG Pechhulp staat altijd en overal voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week, in binnen- en buitenland. Net als ANWB Wegenwacht en Route Mobiel heeft BOVAG Pechhulp als doel u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Voor € 35,00 krijgt u standaard hulp bij pech in heel Europa, in Nederland, maar ook in uw eigen woonplaats. Dat scheelt al gauw tientallen euro's per jaar!

AutoFirst biedt ons de mogelijkheid om scherp in te kunnen kopen. Voor u als klant resulteert dit in een lagere rekening.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws over AutoFirst van Boven Erica.
Tevens ontvangt u ook tips, acties en aanbiedingen.

U kunt zich hier aanmelden.

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie bij
AutoFirst Van Boven in Erica!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst van Boven

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Van Boven Erica!

Lees meer