Tankstation

We hebben een nieuwe AVIA locatie geopend in Erica. Je kunt AVIA XPress Erica vinden op de Pannenkoekendijk 36 voor Autofirst van Boven Erica. 

Brandstoffen AVIA XPress Erica

Bij AVIA in Erica kan er Euro 95 Ongelood en diesel getankt worden. Je kunt hier ook betalen met bijvoorbeeld de AVIA Tankkaart, MultiTankcard of Travelcard. 

Openingstijden AVIA XPress Erica

U kunt op elk moment van de dag komen tanken, de buitenpaal is 24/7 bereikbaar. Wilt u meer weten over dit tankstation? Kijk hier voor informatie over AVIA XPress Erica.

We hopen u snel te zien bij AVIA XPress in Erica op de Pannenkoekendijk 36! 

In 2009 heeft AVIA Nederland een onderscheid gemaakt tussen bemand en onbemand tanken. De onbemande tankstations staan bekend onder de naam AVIA XPress. Bij AVIA XPress tankstations kunt u snel én voordelig tanken. Tanken bij AVIA XPress tankstations kan zowel zakelijk als particulier.

Herkenbaarheid AVIA XPress

Dit concept kenmerkt zich o.a. door de opvallende rood/blauwe kleurstelling, een zeer scherpe prijsstelling en het 100% onbemande karakter van het station. Zoals bij alle AVIA tankstations is kwaliteit en klantgerichtheid erg belangrijk. Voor de AVIA XPress tankstation hebben wij daarom gekozen voor moderne en meest veilige betaalapparatuur van dit moment.

 AVIA onderscheidt zich ten opzichte van de bekendere merken als Shell, Esso en Total, door de vrijheid voor exploitant en de betrokkenheid naar de exploitant. Inmiddels is het AVIA merk terug te vinden in 13 Europese landen met circa 3400 tankstations. Buiten dat AVIA zelfstandig werkt, heeft AVIA ook als overkoepelende stations van bijvoorbeeld BP en andere maatschappijen. AVIA is een van de grotere tankstation en brandstofketens van Nederland en België.

AutoFirst van Boven Erica tankstation

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie bij
AutoFirst Van Boven in Erica!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst van Boven

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Van Boven Erica!

Lees meer