Wintercheck

Ga vertrouwd de winter in met AutoFirst van Boven!

Voor slechts €9,95 controleert AutoFirst van Boven uw auto op de meest essentiële punten voor de winter.

Als de winter er weer aankomt, is het verstandig om u af te vragen of uw auto goed voorbereid is. Winter brengt soms extreme weersomstandigheden met zich mee. Door gladde en besneeuwde wegen heeft u minder grip op de weg en uw remmen moeten harder werken. Daarnaast maakt u regelmatig gebruik van uw airco om de condens van uw voorruit te verminderen en staat uw verwarming continu aan als u rijdt. Zorg ervoor dat al deze onderdelen in optimale staat zijn! Ga veilig en comfortabel de weg op met de wintercheck van AutoFirst van Boven.

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op minimaal 23 punten. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of er nog voldoende vloeistof in uw auto zit, of de ruitenwissers nog goed functioneren, of de accu nog voldoende vermogen heeft en of de banden de juiste profieldiepte hebben.

Gaat u met de auto op wintersportvakantie? Tijdens de wintersport wordt u auto doorgaans blootgesteld aan zwaardere weersomstandigheden dan Nederland. En niets is vervelender dan autopech tijdens uw vakantie! Ga dus veilig en goed voorbereid op weg en doe (ruim) voor vertrek de Wintercheck.

Na een wintercheck bij AutoFirst weet u zeker dat uw auto goed voorbereid het winterseizoen ingaat. Maak nu een afspraak voor een wintercheck voor slechts €9,95!

Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Van Boven Erica!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst van Boven

Lees meer
Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie bij
AutoFirst Van Boven in Erica!

Lees meer