MINI-specialist

Dé MINI-specialist van Erica & omstreken

 

AutoFirst van Boven is van origine MINI-specialist en heeft uitstekende kennis en ervaring als het gaat om het Duitse topmerk. In onze showroom en goed afgestemde werkplaats ben u van harte welkom met uw MINI Cooper. Wij staan voor u klaar met occasions, proefritten, servicebeurten en al uw vragen over MINI.

MINI-servicebeurten

Heeft u problemen met uw MINI of bent u op zoek naar een goede garage om uw MINI te onderhouden? Dan bent u bij AutoFirst van Boven in Erica aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, APK en reparaties met alle type MINI’s. Wij kunnen vrijwel alle problemen met uw klassieke of nieuwe MINI diagnosticeren en oplossen. Zowel de veel voorkomende problemen zoals bijvoorbeeld een defecte stuurbekrachtiging, als de wat moeilijkere problemen zoals motor- of versnellingsbakproblemen. Wij beschikken over speciale diagnose apparatuur en tools.

Naast onderhoud, reparatie en keuringen kunnen we software laden, het digitaal service register voor fabrieksonderhoud up-to-date houden en de door u gewenste accessoires monteren.

MINI-occasions

Bent u op zoek naar een MINI-occasions? In onze showroom vindt u veel MINI’s. De voorraad wisselt en we hebben altijd diverse uitvoeringen op voorraad. Bekijk hier de actuele voorraad MINI’s. Uiteraard bent u van harte welkom om een proefrit in een van onze MINI’s te maken.

AutoFirst van Boven – Uw MINI op de eerste plaats

  • BOVAG erkend
  • Uw MINI-specialist
  • RDW-keuringsstation
  • Goed uitgeruste werkplaats speciaal voor uw MINI
  • Vakkundig personeel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Gratis 24/7 mobiliteitsgarantie bij
AutoFirst Van Boven in Erica!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto keuren bij AutoFirst van Boven

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Van Boven Erica!

Lees meer